Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů guinoy, propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice, středně ostré
- 20 gramů medu, tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šťavnaté ovoce z papiloty
20 Min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10h 15 min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Listový salát s jablky a čedarem
25 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Green fresh
10 Min
Cuketovo-mátový salát
10 Min
Pekingské kuře
50 Min
Salátový refresh
5 Min