Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů guinoy, propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice, středně ostré
- 20 gramů medu, tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Pikantní sicilské špagety
30 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Žádné hodnocení
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Malinový dacquoise
2 godz.
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Ananasový dezert ve skleničce
1h 5min
Špagety alla Norma
1h 30 min