Zařízení & příslušenství
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porce
Suroviny
-
50 gramů guinoy propláchnuté
-
200 gramů vody
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
-
200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
-
200 gramů manga, zralého
-
2 jarní cibulky
-
150 gramů čekanky červené (1 kus), na kousky (2 cm)
-
20 gramů hořčice středně ostré
-
20 gramů medu tekutého
-
20 gramů ovocného octa
-
20 gramů oleje
-
¼ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7 g
Kalorie
1401 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
7.6 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lehká kuchyně
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25hod. 5min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Celozrnný mangoldový quiche
1hod. 30min.
Polévka gazpacho s jahodami
40min.
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min.
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1hod. 15min.
Avokádový tatarák
15min.