Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
TM5 TM6

Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 50 gramů guinoy, propláchnuté
  • 200 gramů vody
  • ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
  • 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
  • 200 gramů manga, zralého
  • 2 jarní cibulky
  • 150 gramů čekanky, červené (1 kus), na kousky (2 cm)
  • 20 gramů hořčice, středně ostré
  • 20 gramů medu, tekutého
  • 20 gramů ovocného octa
  • 20 gramů oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře, podle chuti

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1401 kJ / 334 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
43 g
Tuk
13 g
Vláknina
7.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty