Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou

Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou

4.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porce

Suroviny

  • 50 gramů guinoy propláchnuté
  • 200 gramů vody
  • ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
  • 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
  • 200 gramů manga, zralého
  • 2 jarní cibulky
  • 150 gramů čekanky červené (1 kus), na kousky (2 cm)
  • 20 gramů hořčice středně ostré
  • 20 gramů medu tekutého
  • 20 gramů ovocného octa
  • 20 gramů oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 7 g
Kalorie 1401 kJ / 334 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...