
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů guinoy propláchnuté
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky sušeného tymiánu (volitelně)
- 200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
- 200 gramů manga, zralého
- 2 jarní cibulky
- 150 gramů čekanky červené (1 kus), na kousky (2 cm)
- 20 gramů hořčice středně ostré
- 20 gramů medu tekutého
- 20 gramů ovocného octa
- 20 gramů oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 334 kcal / 1401 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Miso-jogurtový bramborový salát
35min
Ovesné sušenky se zázvorem
50min
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Římské gratinované artyčoky
45min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení
Čočka s krevetami
20min
Koláč s mascarpone a ovocem
1hod. 25min
Quinoa dezert s malinovým přelivem
Žádné hodnocení
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min