Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Miroirs
1h 40min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Gâteau des rois
2h 15min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Pain complet
4h
Sauce béchamel
15 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Pain paysan
3 Std.
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min