
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain ciabatta
1hod. 45min
Petits pains au lait
2hod. 5min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Baguette
1hod. 45min
Pain toast
16hod.
Pains de Saint-Gall
26hod. 30min
Focaccia aux oignons
2hod. 20min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min