
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kcal / 2389 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait
2hod. 5min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Pain express
1hod. 15min
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Pain au vin rouge et aux noix
15hod. 30min
Pain complet
4hod.
Pâte de base pour pain
24hod. 30min
Meringues de l'Emmental
2hod. 15min
Petits pains au yogourt et sésame
1hod. 30min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min