Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2h 25min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Crêpes à la viande hachée
1 godz. 10 min
Pain express
1h 15min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Panure
5min
Pain paysan
3h