Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g Suppengemüse, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- Salz zum Würzen
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
-
2
Saiblinge, ausgenommen, im Ganzen (je 300 g)
nebo 2 Forellen, ausgenommen, im Ganzen (je 300 g) - 6 Cocktailtomaten, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 6 EL Weißwein, trocken
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3191 kJ / 761 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 278 mg
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1j
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 menit
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1j
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1j
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1h 50min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1j