Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 g Suppengemüse, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Wasser
- Salz zum Würzen
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
-
2
Saiblinge, ausgenommen, im Ganzen (je 300 g)
nebo 2 Forellen, ausgenommen, im Ganzen (je 300 g) - 6 Cocktailtomaten, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 6 EL Weißwein, trocken
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3191 kJ / 761 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 278 mg
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1 Std.
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10 min
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1 Std.