Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Kohlrabisuppe
30 Min
Zwiebelsuppe
1 Std.
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 Min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Gurkencremesuppe
25 min
Senfsüppchen
30 Min
Rucola Suppe
25 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Zucchinicremesuppe
25 min
Paprikacremesuppe
20 min.