Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Maiscremesuppe
30 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Zucchinicremesuppe
25 min
Spargelcremesuppe
40 Min
Gurkencremesuppe
25 min
Kohlrabisuppe
30 min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Senfsüppchen
30 min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 Min