Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla, in quarti (circa 1 cipolla)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 200 - 300 g di pancetta a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 - 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprica, affumicata, in grani
nebo 1 cucchiaino di paprica dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 350 g di spaghetti, medio spessore (n.3-5)
- Parmigiano, in scaglie per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 15.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Penne all'arrabbiata
Žádné hodnocení
Polpettone veloce
55 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne al tonno
35 min
Sugo alla bolognese
3h 15 min