Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzione

Suroviny

  • 1 mazzetto prezzemolo fresco (volitelně) le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 620 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo spaghetti (tempo di cottura 9-10 minuti)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 740.3 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 1921.9 kJ / 459.4 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 61.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...