Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- olio di oliva q.b.
- 450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di cipolle, tagliate in quarti
-
15
g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
nebo 15 g di coriandolo fresco (circa 20 rametti) - 340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Cottura della pasta
25min
Gelato veloce alla frutta
10min
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Pasta in brodo
35min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min