Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, lungo
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
nebo 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g pasta secca, tipo bucatini (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min