Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, lungo
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
nebo 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g pasta secca, tipo bucatini (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
One pot di pasta con prosciutto
25 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Sformato di pasta
50min
Penne all'arrabbiata
Žádné hodnocení
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne al tonno
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Sugo alla bolognese
3h 15min