Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di acqua + q.b. per cuocere la pasta
- ½ cucchiaino di sale + q.b. per cuocere la pasta
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 cipollotti, a pezzi
- 10 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 400 g di piselli surgelati
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano in polvere (0,1 g)
- 20 g di burro, non salato
- 200 g di prosciutto crudo, a strisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla parmigiana
30min
Sformato di pasta
50min
Penne con le cozze
Pas d’évaluation
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pizza prosciutto e funghi
Pas d’évaluation
Penne al tonno
35min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min