Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù di verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di gambo di sedano a dadini (2 cm)
- 50 g di carota, pelata e a dadini (2 cm)
- 50 g di zucchina a dadini (2 cm)
- 400 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
Gnocchi di polenta
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di polenta fredda, a pezzi (vedere consigli)
- 220 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2367 kJ / 565.8 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 78.1 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 912.3 mg
Alternativní recepty
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1j
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1j
Impasto per pane veloce
45 Min
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Žádné hodnocení
Gnocchi di broccoli
1j
Polpette di ricotta al sugo
50 menit
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 menit
Focaccia morbida
4 Std.
Canederli agli spinaci
2j 30 menit