Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g Ziegenkäse (alle Sorten), mittelhart, in Stücken (2-3 cm)
nebo 80 g Parmesan, mittelhart, in Stücken (2-3 cm) - 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
300
g Rispentomaten, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm)
nebo 300 g Cherry-Tomaten, aus der Dose, Samen entfernt und in Würfeln (0.5-1 cm) - 1 ½ TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frisches Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 650 g Wasser
- 350 g Conchiglie oder andere Pastasorte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pizzette mit Ziegenkäse
1h 35min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 dk
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Vegetarische Carbonara
30min
Griechischer Salat
25 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min