Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Broodkruimels
5 Min
Vegan kaas dip
40min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Ratatouille
40min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Gazpacho
1h 15min