Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Tempé
48 godz.
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min