Zařízení & příslušenství
Romige snijbietsoep
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portie
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
78.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Winterse soepen
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Žádné hodnocení
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Vegan Caesar saladedressing
40min.
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min.
Groenten met aardappelen en vlees
35min.
Romige aspergesoep
25min.
Aspergesoep met citroen
55min.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Zachte bloemkoolsoep
50min.