Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 78.4 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Koolsoep
50 Min
Veelzijdige gladde soep
45min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1h
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min