Kompatibilní verze
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
nebo 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
nebo 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti carbonara
40 λεπτ.
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 λεπτ.
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 λεπτ.
Mediterrane kippenpastei
50 λεπτ.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1ωρ.
Abrikozenlikeur
30 min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1ωρ.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 λεπτ.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 λεπτ.