
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook naar smaak
- 60 g uien gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)
nebo 150 g snijbonen in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren in stukken gescheurd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 533 kcal / 2233 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli-ham omelet
35min
Mediterrane visschotel
1hod. 30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Penne met tonijn
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Harde pistachekoekjes
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Spaghetti met tonijn
40min