Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
nebo 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Gnocchi Tricolore
35 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min