Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
nebo 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Risotto bolognese
45 min
Courgetteomelet
40 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Worst met erwtenrisotto
30 Min