
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g bevroren doperwten
nebo 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 345 kcal / 1452 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Vier kazen flatbread om te delen
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min