Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
nebo 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min