
Kompatibilní verze
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren als garnering
- 30 g amandel, geschaafd geroosterd, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 257 kcal / 1074 kJ
- Protein
- 17.09 g
- Tuk
- 18.14 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Rode kool cups met kip
25min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille
40min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Steak tartaar
30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.