Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
TM6 TM5 TM31

Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus

4.7 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 1750 g water
  • 6 pruimtomaten
  • 500 g aubergines (1-2 stukken)
  • 250 g verse mozzarella (2 bollen)
  • 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
  • 1 volle yoghurt
  • 1 tl mosterd
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 6 verse basilicumbladeren als garnering
  • 30 g amandel, geschaafd geroosterd, als garnering

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
257 kcal / 1074 kJ
Protein
17.09 g
Tuk
18.14 g
Sacharidy
6.36 g
Vláknina
2.52 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty