Zařízení & příslušenství
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porties
Suroviny
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tuk
18.14 g
Vláknina
2.52 g
Sacharidy
6.36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekker en licht
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min.
Mini champignon pasteitjes
1hod. 45min.
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min.
Driekoningentaart met pompoen
Žádné hodnocení
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min.
Chili van rund met citroenfeta
45min.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min.
Mousse van tonijn
10min.
Forelmousse
5min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Chocolade Moelleux
15min.