Kompatibilní verze
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Tuk
- 18.14 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30min
Aspergesoep met citroen
55min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Ratatouille
40min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Thaise burgers
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmtartaar
10min