Kompatibilní verze
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Tuk
- 18.14 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili van rund met citroenfeta
45min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Granaatappel Mojito
10 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h