Kompatibilní verze
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Sacharidy
- 6.36 g
- Tuk
- 18.14 g
- Vláknina
- 2.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30 min
Mousse van tonijn
10min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45 min
Levercake
Brak ocen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min