Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 250 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 30 g di scalogno, a metà
- 3 spicchi di aglio
-
1
peperoncino rosso piccante, piccolo, senza semi
nebo ⅓ di cucchiaino di peperoncino secco piccante - 50 g di vino bianco secco
- 120 g di pomodorini, a metà
- 40 - 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca tipo penne o pasta corta di formato simile
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Miscela di spezie Za'atar
10 min
Spaghetti al tonno
40min
Pastella per fritti
1h
Pangrattato
5 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Brodo di pesce e gamberi
20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta risottata alle vongole
1h