Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 - 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 300 g di melanzane, la polpa a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta con salsa al tonno
30min
Sformato di pasta
50min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Tagliatelle ai funghi
1h
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne al tonno
35min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min