Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Lauch, in Streifen
- 150 g Karotten, in Streifen
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 100 g Weisswein
- 1 EL Paprika
- 1600 g Schweinefilets (ca. 4 Filets)
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Bernerplatte
1h 15min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Russischer Salat
1h 15min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Schneller Hackbraten
55min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min