Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 1 ui, gehalveerd
- 30 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 400 g verse champignons, in schijfjes
- 10 g rode wijn
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 250 g Fontina kaas, in plakjes
- 20 sneetjes brood (bv. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroenslush
10 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Canapé met ei
10 Min
Krokante olijven
1h 30min
Frambozen - limoensorbet
Žádné hodnocení
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Gemarineerde paprika's
Žádné hodnocení
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min