Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 1 ui, gehalveerd
- 30 g boter
- 10 g extra vergine olijfolie
- 400 g verse champignons, in schijfjes
- 10 g rode wijn
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 250 g Fontina kaas, in plakjes
- 20 sneetjes brood (bv. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Steak au Poivre
20min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Drijvende eilandjes
40min
Mini panettone
Žádné hodnocení
Worstmummies
Žádné hodnocení
Havermoutrepen met kaas
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Vleesballetjes met parelrijst
Žádné hodnocení
Eendenlever
33u.
Bessenmousse
4 Std. 50 Min