Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1h 15min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1h
Parmigiana al forno
1h 50 min.
Penne alla Puttanesca
35min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Spaghettini mit Peperoni
50min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h