Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 120 - 150 g Zwiebel, geviertelt
- 1 Chili, getrocknet, ohne Stiel und Samen
- 100 g grüne Peperoni, in kleinen Stücken
- 100 g rote Peperoni, in kleinen Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 250 g grüner Spargel, ohne harten Teil, in 2-3 cm grosse Stücke gehackt
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 150 g Rispentomaten, reif, in kleinen Stücken
- 1 Prise Safranfäden
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- 800 g Wasser
-
2
Bouillonwürfel (für 0,5l)
nebo 1 - 2 TL Salz - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fideuà
- 50 g grüne Erbsen, gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
30 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 dk
Pasta Auflauf mit Spinat
1sa 20 dk
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 dk
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Pastasauce aus Gemüse
40 dk
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 dk
Trenette mit Pesto
45 Min