Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 120 - 150 g Zwiebel, geviertelt
- 1 Chili, getrocknet, ohne Stiel und Samen
- 100 g grüne Peperoni, in kleinen Stücken
- 100 g rote Peperoni, in kleinen Stücken
- 50 g natives Olivenöl extra
- 250 g grüner Spargel, ohne harten Teil, in 2-3 cm grosse Stücke gehackt
- 150 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 150 g Rispentomaten, reif, in kleinen Stücken
- 1 Prise Safranfäden
- ½ TL Lebensmittelfarbe, gelb (s. Tipp)
- 800 g Wasser
-
2
Bouillonwürfel (für 0,5l)
nebo 1 - 2 TL Salz - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fideuà
- 50 g grüne Erbsen, gefroren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 min
Gnocchi Tricolore
35min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Gemüseeintopf
45 min
Chili non Carne
1h
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35min