Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
nebo ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi Tricolore
35min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Rizi Bizi
35min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Risotto Bolognese
45 min
Hörnliauflauf
50min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30 min
Älpler-Gratin
50min