Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten
- 1000 g Venusmuscheln, gesäubert
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle, von bester Qualität
- 15 g Pinienkerne, unverarbeitet, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Thon
35 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Spaghetti Bolognese
40min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Lammragout
50min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Poulet-Speck-Auflauf
1h 10min
Bananensplit-Frappé
15min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h