Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten
- 1000 g Venusmuscheln, gesäubert
- 900 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle, von bester Qualität
- 15 g Pinienkerne, unverarbeitet, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsstroganoff
45 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Penne mit Miesmuscheln
1 Std.
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Lachs mit Dill-Senfsauce
1h 30min
Cherry-Tomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1h 30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Penne mit Thon
35 min