Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema reale
- 4 uova
- 100 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Zuppa di patate e spinaci
- 80 g di cipolla, a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di sedano rapa
- 100 g di carote, a pezzi (2 cm)
- 200 - 250 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 80 g di porri, a fette (1 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale, + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe, + q.b.
-
250
g di spinaci freschi
nebo 250 g di spinaci in foglia surgelati, decongelati - 80 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passato di verdure
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Focaccia alle olive
2h 20 min
Frullato di frutta
10min
Minestrone
45 min
Crema di zucchine
30 min
Frittata di zucchine
40 min
Vellutata di pomodori
35 min