Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoni rossi, tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
- 150 g di cipolle rosse, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio (non pelati)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 30 g di zenzero fresco
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 120 g di patate, pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
-
4
cucchiai di quark
nebo 4 cucchiai di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 1.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di peperoni
20min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Keine Bewertungen
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Spuma ai mirtilli
10min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Involtini estivi
30 min
Vellutata di funghi champignon
20min
Vellutata di pomodori
35min
Riso casimiro
45 min