
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di peperoni rossi tagliati a pezzi (3 x 3 cm)
- 150 g di cipolle rosse tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio (non pelati)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 30 g di zenzero fresco
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo, in polvere
- 120 g di patate pelate e tagliate a pezzi (2 x 2 cm)
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
-
4
cucchiai di quark
nebo 4 cucchiai di yogurt greco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 178 kcal / 745 kJ
- Protein
- 5.74 g
- Tuk
- 13.05 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Vláknina
- 1.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di pesce kerala
30min
Couscous di cavolfiore
Žádné hodnocení
Vellutata di pomodori
35min
Vellutata di peperoni
20min
Gelato veloce alla frutta
10min
Vellutata di pomodoro
10min
Zuppa di zucca
35min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1hod. 25min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min