Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Steak Stroganoff
45 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min