Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di pasta sottile, secca, tipo fidelini
-
250
g di pomodori, a pezzi
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzi - 50 g di concentrato di pomodoro
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o vegetale
nebo 2 cubetti di dado per brodo, di carne o vegetale, (per 0,5 l ciascuno) - ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b. (volitelně)
- 800 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Petto di pollo e zucchine
50min
Cornetti con carne macinata
30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min