Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Alternativní recepty
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Focaccia con pomodori ciliegino
2 godz.
Spaghetti alla carbonara
35min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Žádné hodnocení
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Žádné hodnocení
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
Žádné hodnocení
Crostini con funghi e Fontina
35min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 15min
Braciole pugliesi
1h