Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Alternativní recepty
Polpette in salsa spagnola
55 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Involtini di vitello
35 min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Contorno di zucchine
30 min