Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.25 g
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40 λεπτ.
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Pollo con crema di verdure
50 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Castagne lesse
55min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Salsa al pepe verde
20min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Scaloppine di pollo al limone
40 λεπτ.