Kompatibilní verze
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g prosciutto crudo di Parma (1 cm)
- 100 g salame piccante a fettine (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di origano secco (volitelně)
- 600 g di acqua
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min