Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g prosciutto crudo di Parma (1 cm)
- 100 g salame piccante a fettine (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di origano secco (volitelně)
- 600 g di acqua
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Pasta alla ionica
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti alla checca
40min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Spaghetti all'amatriciana
35min