Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
- 200 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
- 100 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di carote e piselli
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 λεπτ.
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Pasta in brodo
35 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Contorno di zucchine
30 Min