Pasta al tonno e melanzane

Pasta al tonno e melanzane

4.5 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 1 peperoncino rosso secco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
  • 320 g di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
  • 100 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.9 g
Kalorie 1828 kJ / 437 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 67.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...