Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
- 200 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
- 100 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta con salsa al tonno
30min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Insalata di verdura e frutta
10 min
Lasagne verdi
1h 15 min
Cornetti con carne macinata
30min
Contorno di carote e piselli
35 Min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min