Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
- 200 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
- 100 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Pasta con salsa al tonno
30min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Salsa al pomodoro
40min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Insalata di pasta alle verdure
1 Std.
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Risotto ai pomodori con burrata
30min