Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Salsa al pomodoro
40min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Thai tom yum
1 Std. 30 Min
Lumachine ai semi di papavero
Žádné hodnocení
Zuppa di muscoli
45 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40min
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.