Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farcitura rigatoni
- 5 foglie di porro (25x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 25 pezzi di pasta secca, tipo rigatoni giganti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate (misura media, 4-5 cm)
Salsa e cottura dei rigatoni
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di zucchero
Terminare la preparazione
- pepe bianco macinato, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- germogli misti, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Melanzane ripiene alla Norma
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 Std.
Panna ai funghi (senza lattosio)
20 Min
Torta alla crema champagne
3h 20 min
Crema alla polpa di granchio
10 Min
Pesto di rucola e peperoncino
5 Min
Arancini di riso vegetariani
2 godz. 5 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min