Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragù alla bolognese
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di zucca (hokkaido), sbucciata, tagliata a pezzi (3 cm)
- 10 g di olio di oliva
- 3 cucchiai di burro chiarificato
- 500 g di carne trita mista, maiale e manzo
- 100 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Besciamella e finitura
- 700 g di latte
- 70 g di burro, non salato, + q.b. per imburrare
- 70 g di farina bianca
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 12 pasta secca, tipo lasagna
- 250 g di zucca (hokkaido), a fettine (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2786 kJ / 669 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Gugelhopf veloce
Žádné hodnocení
Ragù di lenticchie
1h 30min
Risotto di farro con barbabietola
35min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Besciamella
15 Min
Pesto di basilico
10 Min
Besciamella
15 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Purè di patate nature
55min