Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 25 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Dose geschälte Tomate (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1h
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 Std. 45 Min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Spinat-Pizza mit Ei
1 Std. 45 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min