
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln geviertelt
- 80 g pflanzliches Öl
- 20 g Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Weissmehl
- 1 TL Salz
- 600 g Pangasiusfilets frisch oder tiefgekühlt, aufgetaut, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 160 g Kokosnusscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 417 kcal / 1743 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1hod. 10min
Gemüse-Korma
55min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Crevettencurry
35min
Thai-Nudelsuppe
35min
Panang-Curry
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min