Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g pflanzliches Öl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Weizenmehl
- 1 TL Salz
- 600 g Pangasiusfilets, frisch oder tiefgekühlt, aufgetaut, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 160 g Kokosnusscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 dk
Minestrone mit Kichererbsen
40 dk
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 Min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 dk
Tikka-Paste
1 Std.
Gemüse Biryani
50 dk
Butter Chicken
50 dk
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Panang-Curry
45 Min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40 dk
Linsensalat mit Randen und Feta
30 Min