Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 52.69 g
- Tuk
- 14.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trutenburger
1h 25 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5 min
Gulaschsuppe
1h 5 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5 min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h