Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 52.69 g
- Tuk
- 14.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Rindsstroganoff
45 Min
Gemüse-Fideuà
40min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Überbackener Cheesecake
3h 10min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Klassische Lasagne
2 Std.
Lachsburger
25min
Fisch Curry
35min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Klassische Lasagne
2h 5min
Crevettencurry
35min