Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Venusmuscheln, frisch, gesäubert
- 300 g ganze, ungeschälte Krevetten
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 150 g rote Peperoni
- 150 g grüne Peperoni
- 70 g Olivenöl, nativ
- 350 g Reis
- 2 EL Petersilie, frisch, zerkleinert
- 1 Prise Safranfäden
- 1 TL Salz
- 150 g Weisswein
- 50 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 52.69 g
- Tuk
- 14.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 dk
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30 dk
Penne alla Puttanesca
35min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1sa
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 dk
Penne mit Thon
35min
Crevettencurry
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min