Zařízení & příslušenství
Sukiyaki
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
Eggs for dipping
-
water1200 g
-
kampung eggs4
Soup stock
-
water500 g
-
dried kelp (kombu), rinsed30 g
-
bonito flakes30 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)100 g
-
mirin100 g
-
Japanese rice wine (sake)100 g
-
sugar30 - 40 g
To assemble
-
long chinese cabbage cut in pieces (4 cm)200 g
-
silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms scored (see tips)5
-
leek diagonally sliced½ sprig
-
carrot cut in slices60 g
-
yellow onions cut in halves, thinly sliced60 g
-
300 g pork slices, (shoulder loin or belly)beef slices (ribeye or beef chuck)300 g
-
udon rinsed200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
855 mg
Protein
27 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hot Pot Gathering
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hakka Yam Abacus
20 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Brown Rice Congee
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Summer seafood soup
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min