Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
nebo 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 855 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ginger sesame oil chicken
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Yu Sang
1h
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Stir Fried Whole Fish
20min