Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eggs for dipping
- 1200 g water
- 4 kampung eggs
Soup stock
- 500 g water
- 30 g dried kelp (kombu), rinsed
- 30 g bonito flakes
- 100 g Japanese soy sauce (shoyu)
- 100 g mirin
- 100 g Japanese rice wine (sake)
- 30 - 40 g sugar
To assemble
- 200 g long chinese cabbage, cut in pieces (4 cm)
- 300 g silken tofu (1 box), cut in slices (1 cm)
- 5 fresh shiitake mushrooms, scored (see tips)
- ½ sprig leek, diagonally sliced
- 60 g carrot, cut in slices
- 60 g yellow onions, cut in halves, thinly sliced
-
300
g beef slices (ribeye or beef chuck)
nebo 300 g pork slices (shoulder loin or belly) - 200 g udon, rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 973 kJ / 233 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 855 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Mapo Tofu
35 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 Min
Chai Buey
1h 45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min.
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Shallot Oil
25 Min