Zařízení & příslušenství
Yasai Yaki
Příprava 5min.
Celkový 25min.
5 portions
Suroviny
-
water240 g
-
brinjals cut in pieces (2 cm)100 g
-
mung bean sprouts120 g
-
English cabbage cut in strips70 g
-
siu bak choy trimmed, horizontally halved110 g
-
Japanese soy sauce (shoyu)2 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
toasted sesame seeds black and white, to garnish1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Vegan
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20min.
Mapo tofu
15min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min.
Homemade Soy Milk
35min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min.
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1hod.
Vietnamese Lemongrass Chicken
1hod. 5min.
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min.
Teochew Seafood Porridge
45min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.