![Salted Chicken Salted Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84dadf21-a29f-4702-854f-ed5e678c8f75/Derivates/2aa999f5-b047-47fe-8d52-7f6930204059.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)
- 3 tbsp salt
- ½ tbsp sand ginger powder (cekur)
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root)
- 2 - 3 slices chuan xiong (Sichuan lovage)
- 30 g fresh ginger, cut in thin slices
- 4 sprigs spring onions, cut in 5 cm length
- 130 g shallots
- 20 g sesame oil
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sesame Crème
10 min
Buddha's Delight
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min