Zařízení & příslušenství
Salted Chicken
Příprava 5min.
Celkový 5hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
1858 kJ /
444 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Sesame Crème
10min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Yam Rice
45min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min.
Rice Wine Chicken
30min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.