Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
nebo 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 5.7 g
Alternativní recepty
Chicken with Peppers
1h
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 Min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with rice
1h
Bamia (okra and meat stew)
55min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min