Zařízení & příslušenství
Spicy sea bass (samke harra)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
1500 g gilthead bream, whole, guttedsea bass (2-4 pieces), gutted1500 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
dried bay leaf4
-
lemon cut into slices1
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves10
-
onions cut into quarters120 g
-
ripe tomatoes cut into halves250 g
-
water200 g
-
ground hot paprika1 level tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
ground coriander1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24.4 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tuk
5.7 g
Sacharidy
5.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 Min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min