Kompatibilní verze
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 29.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Guacamole
5 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 Std. 20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min