Zařízení & příslušenství
蘿蔔絲餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
6 個
Suroviny
-
蔥 蔥白切段、蔥綠切蔥花15 克
-
水120 克
-
中筋麵粉200 克
-
油 多備一些油煎用30 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蝦米10 克
-
豬里肌肉 切絲200 克
-
白蘿蔔 切絲250 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
12.8 g
Kalorie
1095 kJ /
261 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan