Zařízení & příslušenství
奶油白醬雞肉燉菜
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
綠花椰菜,切小朵150 克
-
奶油 切塊35 克
-
麵粉30 克
-
牛奶200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
洋蔥 切塊( 約3公分)200 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)450 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)200 克
-
高湯100 克
-
白酒70 克
-
乾燥月桂葉1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.3 g
Kalorie
2655.8 kJ /
635.4 kcal
Tuk
29.1 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
63.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan