Zařízení & příslušenství
蘑菇起司海陸
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 切片3 粒
-
油10 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約2公分)200 克
-
蘑菇 切片100 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蝦仁200 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.575 g
Kalorie
688 kJ /
164 kcal
Tuk
8.925 g
Vláknina
0.675 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan