Zařízení & příslušenství
咖哩烏龍麵
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蒜頭4 顆
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
新鮮香菇 切絲5 朵
-
橄欖油20 克
-
水400 克
-
魚板 切絲30 克
-
小白菜 (約1把)200 克
-
日式咖哩塊 剝成小塊40 克
-
烏龍麵 (詳見要訣)400 克
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
17 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan