Zařízení & příslušenství
紹興醉蝦
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
水1200 克
-
薑 切片50 克
-
蔥 切段(約4公分)50 克
-
米酒100 克
-
鹽1 茶匙
-
草蝦 剪去鬚腳和腸泥600 克
-
冰塊 (冰鎮蝦子用)500 克
-
紹興酒200 克
-
枸杞1 大匙
-
當歸 (長約7公分)1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
1849.7 mg
Protein
137 g
Kalorie
4356.8 kJ /
1042.2 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
942.6 g
Sacharidy
57.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan