Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lámina de masa de hojaldre extendida (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pintar
- 1 - 2 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 200 g de vino blanco seco
- 200 g de repollo verde rizado cortado en juliana
- 50 g de zanahoria cortada en bastones finos
- 100 g de calabacín con piel cortado en dados
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Empanada de bacalao y manzana
1u. 40min
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1h 30min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Lasaña de judías verdes, champiñones y huevo
1 Std. 20 Min
Wellington de verduras
3 Std.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3 Std.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 min
Empanada de alcachofas
1 Std.
Pastel de salmón
2u. 20min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1h 30min
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min