干燒蕃茄蝦

干燒蕃茄蝦

3.8 9 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 40 克
  • 草蝦 去鬚腳、開背去腸泥
    200 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 李型番茄 切片
    100 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 米酒
    10 克
  • 烏醋
    5 克
  • 白醋
    5 克
  • 調味用
    1 茶匙
  • 切末
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.97 g
Kalorie 1126 kJ / 269 kcal
Tuk 16.42 g
Vláknina 1.11 g
Sacharidy 8.73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...