干燒蕃茄蝦
TM31 TM5 TM6

干燒蕃茄蝦

3.9 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 40 克 油
  • 200 克 草蝦, 去鬚腳、開背去腸泥
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 洋蔥, 切塊
  • 100 克 小蕃茄 ,切片
  • 1 大匙 蕃茄醬
  • 10 克 米酒
  • 5 克 烏醋
  • 5 克 白醋
  • 1 茶匙 糖 ,調味用
  • 10 克 蔥 ,切末

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1126 kJ / 269 kcal
Protein
22.97 g
Sacharidy
8.73 g
Tuk
16.42 g
Vláknina
1.11 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty