Zařízení & příslušenství
干燒蕃茄蝦
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油40 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥200 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
李型番茄 切片100 克
-
番茄醬1 大匙
-
米酒10 克
-
烏醋5 克
-
白醋5 克
-
糖 調味用1 茶匙
-
蔥 切末10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.97 g
Kalorie
1126 kJ /
269 kcal
Tuk
16.42 g
Vláknina
1.11 g
Sacharidy
8.73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan