
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (10 g circa) -
400
g di farina manitoba + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 - 4 foglie di basilico fresco pulite ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 pomodori ciliegino tagliati a metà
- 90 g di rucola le foglie pulite ed asciugate
- 200 g di burrata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 834 kcal / 3489 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 99 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudding alle fragole
Žádné hodnocení
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Poke-Bowl
35min
Nasi goreng
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod.
Sfogliata del Canton Uri
Žádné hodnocení
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1hod.
Fusilli alle cozze piccanti
Žádné hodnocení
Pizza margherita
2hod. 10min
Mini cannelloni
1hod.
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Treccia al burro a 6 capi
2hod. 35min