Pizza frescolina

Pizza frescolina

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco
    2 cucchiaini di lievito secco, (10 g circa)
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
    400 g di farina per pizza, + q.b.
  • 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 2 - 4 foglie di basilico fresco pulite ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 pomodori ciliegino tagliati a metà
  • 90 g di rucola le foglie pulite ed asciugate
  • 200 g di burrata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 31 g
Kalorie 3489 kJ / 834 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 99 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...