Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (10 g circa) -
400
g di farina manitoba + q.b.
nebo 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
- 200 g di burrata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Kipferl alla vaniglia
1 godz. 30 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Panpepato lucernese
55 min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Cannelloni
1h 20min
Crostata al rabarbaro
55 min
Mousse veloce al caffè
5 min.
Focaccia con pomodori
40 min